Date de contact

Ai încredere! Ducem treaba la bun sfârșit!

Formular de contact

ESTIVAL SERVICES

Calitate

Știm că nu faci rabat de la calitate și mai știm că pentru clienții tău curățenia impecabilă este esențială. Fără micorbi, alergeni, fără urme și depozite de praf. De aceea folosim produse profesioniste, oameni care lasă totul lună și suntem extrm de atențil la rezultatul final.

Atenție

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi.

Eficientizare

Experiența ne-a învățat că e nevoie să fim eficienți. Să maximizăm la maxim timpul disponibil pentru a evita timp de așteptare inutil sau pentru a “încheia” o vacanță pe grabă. Tot cu eficiență efectuăm și curățenia din timpul sejurului. Discret, fără deranj dar suficient cât să ofere confortul necesar.

Siguranță

Casa ta, bunurile tale și cele ale turiștilor tăi sunt în siguranță! Încrederea este primul pas în orice relație! De aceea punem accent pe pregătirea profesională a oamenilor din echipă noastră!

Economie

Dorim să construim relații de durată, de aceea avem cele mai bune oferte daca te abonezi la serviciile noastre.

Confort

Pentru ca deranjul tău să fie minim, executam rapid orice lucrare, fără a face rabat la calitate.