Despre ESTIVAL SERVICES

Suntem echipa care te trimite în vacanță!

Pentru că facem noi în locul tău, iar tu poți să te bucuri de timpul liber!

Vezi serviciile de administrare

Ce facem?

În primul rând avem grijă ca imobilul tău să strălucească! Fără teamă de alergeni, praf, microbi sau urme de la un sejur la altul!

  • Schimbăm lenjeriile și prosoapele și avem grijă ca ele să fie mereu curate și dezinfectate.
  • Aprovizionăm imobilul cu cele necesare pentru rumătorul sejur.
  • În perioadele libere aerisim, ștergem praful, verificăm condiția în care se află spațiul de cazare.
  • Oferim serviciu de curațenie în timpul sejurului. Pentru că turiștii tăi merită cele mai bune condiții pentru vacanța mult așteptată.
  • Facem check-in și check-out în locul tău.
  • Încasăm banii pentru ca tu să nu te mai deplasezi.
  • Facem inventarul și verificăm starea imobilului la sfârșitul unui sejur.

Te ajutăm să menții nivelul calității și să ai turiști mulțumiți!

Calitate

Știm că nu faci rabat de la calitate și mai știm că pentru clienții tăi curățenia impecabilă este esențială. Fără micorbi, alergeni, fără urme și depozite de praf. De aceea folosim produse profesioniste, oameni care lasă totul lună și suntem extrm de atențil la rezultatul final

Siguranță

Casa ta, bunurile tale și cele ale turiștilor tăi sunt în siguranță! Încrederea este primul pas în orice relație! De aceea punem accent pe pregătirea profesională a oamenilor din echipă noastră!

Eficientizare

Experiența ne-a învățat că e nevoie să fim eficienți. Să maximizăm la maxim timpul disponibil pentru a evita timp de așteptare inutil sau pentru a “încheia” o vacanță pe grabă. Tot cu eficiență efectuăm și curățenia din timpul sejurului. Discret, fără deranj dar suficient cât să ofere confortul necesar.

Atenție

Știm că pentru clienții tăi atenția este esențială. Pentru asta a fost făcută vacanța, nu? Și de asta ne ocupăm noi. Refacem stocul de consumabile, avem grijă de check-in și check-out și nu în ultimul rând te ajutăm cu încasarea și inventarul imobilului. Tu chiar nu ai nicio grijă!

Ne puteți contacta aici